SNEŽANA ĐURIŠIĆ PONOVO ŽRTVA INTERNET PREVARE: Pevačica se HITNO OGLASILA, pa objasnila o ČEMU SE RADI
Snežana Đurišić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OBELODANILA

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PONOVO ŽRTVA INTERNET PREVARE: Pevačica se HITNO OGLASILA, pa objasnila o ČEMU SE RADI

Iako je u više navrata istakla da ne reklamira nikakve proizvode, Snežana Đurišić ponovo se našla kao reklamno liče jednog preparata.

Objavljeno:

Pevačica Snežana Đurišić u poslednje vreme često se nalazi na meti prevaranata, a sada se pevačica ponovo suočila sa istim problemom.

Naime, iako je u više navrata istakla da ne reklamira nikakve proizvode, Snežana Đurišić ponovo se našla kao reklamno liče jednog preparata.

- Laž - napisala je Snežana u opisu objave koju je podelila na svom Instagram nalogu, a njena mlađa koleginica Milica Todorović odmah se nadovezala.

 Snežana Đurišić ponovo na meti internet prevara
Snežana Đurišić ponovo na meti internet prevarafoto: Printskrin / Youtube / Zvezde Granda

- Tako i meni za mršavljenje. Ne odustaju - napisala je Milica.

Lažna vest o smrti partnera

Podsetimo, pre nekoliko dana se u pojedinim medijima pojavila lažna vest da je Snežanin partner, doktor Vanja Milošević preminuo, a pevačica se tada oglasila za Grand i je još jednom apelovala na sve da ne šire dezinformacije.

Nedavno se na internetu pojavila lažna vest o smrti njenog partnera Vanje Miloševića
Nedavno se na internetu pojavila lažna vest o smrti njenog partnera Vanje Miloševićafoto: Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy

- Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje -naglasila je Snežana i nastavila:

–Ovakvo ogavna delovanja na internetu zarad par klikova, da bi se zaradilo na laganju o nečijoj smrti je toliko odvratno i neoprostivo da ću prijaviti ovaj slučaj Odeljenju za visoko-tehnološki kriminal u nadi da će se, ko god stoji iza ove zle namere, biti zaustavljen i priveden pravdi. Nedopustivo je da se ovo dešava, bez ikakvog razmišljanja kako će uticati na ljude i njihove porodice i prijatelje.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Blic/Nina Denda Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.